Palvelut

CraftLeap tarjoaa joustavat työkalut, jotka voi hankkia yhdessä tai erikseen, räätälöitynä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Tarjousten- ja tilaustenhallinta

Valitse asiakas rekisteristä ja aloita uuden tarjouksen syöttö järjestelmään. Valmistettavat osa- ja kokoonpanotuotteet saat ajettua järjestelmään esimerkiksi suoraan sähköpostista tai Excel tiedostosta. Lisää tuotteille liitteitä ja muita valmistukseen liittyviä lisätietoja. CraftLeap laskee puolestasi työaikoja sekä materiaalitarpeet ja näiden mukaan myös kustannukset asettamiesi makrojen mukaan. Kun teet uusinta tilausta voit kopioida uuden tilauksen ja päivittää tuotteille jälkilaskelmasta työajat sekä työohjeistukset aikaisempien raporttien mukaan. Päivitä tarjous tilaukseksi, viimeistele luomalla PDF ja lähetä se suoraan asiakkaallesi CraftLeapin kautta.

Tuotannonohjaus

Kun asiakas tekee tilauksen, siirretään valmistettavat tuote- ja kokoonpanonimikkeet tuotantoon. Suoritetaan valmistettaville nimikkeille tarvittavat tuotannonsuunnittelut ja siirretään ne ensimmäisille työvaiheille. Käytä CraftLeapia työkaluna tuotannon työvaiheilla joko tietokoneella, tabletilla tai miksei nykypäivänä puhelimella. CraftLeapilla avaat valmistettavalle tuotteelle valmistuskuvat, ohjeet tuotannonsuunnittelusta, työstöohjelmat sekä 3D-mallit. Kuittaa tuotteet työvaihekohtaisesti valmiiksi tai vasta tuotannon lopuksi, kuinka vain teille parhaiten sopii! Saat valmistetuille tuotteille muun muassa jälkilaskelman sekä voit myös kirjata muistiinpanoja tulevia valmistuksia ajatellen. Käytettiinkö valmistuksessa materiaaleja tai varastonimikkeitä? CraftLeap päivittää näiden varastokapasiteetin automaattisesti. Viimeistele tuotanto luomalla lähetyslista ja kuittaa tilaus lähetetyksi asiakkaalle.

Varaston ja materiaalien hallinta

Tarjousta luodessa huomataan, että jotain materiaaleja tai varastonimikkeitä tarvitsee tilata lisää. Luo tarvittaessa täysin uusi nimike järjestelmään, luo uusi ostotilaus tarvittavista nimikkeistä ja lähetä ostotilaus suoraan toimittajalle. Valmistuksen yhteydessä CraftLeapista löydät varastosijainnin materiaaleille ja varastonimikkeille. Tuotannon yhteydessä voit myös välivarastoida valmistettavia tuotteita, jotta myös tuotantoprosessin seuraava työntekijä löytää nämä tuotteet. Pidä varasto ajan tasalla myös inventoimalla materiaaleja ja varastonimikkeitä CraftLeapin avulla. Voit päivittää materiaalien osto- ja myyntihintoja, ja näin saat reaaliaikaisesti varastosi arvon varastokapasiteetin lisäksi!